Veenhuizerveld Putten

Veenhuizerveld, Putten

Start verkoop Najaar 2021

Leuk dat je interesse hebt om de ontwikkelingen rondom de voormalige Christelijke Nationale school Veenhuizerveld te volgen. We delen onze ideeën graag en hopen dat je met ons meedenkt.

Afgelopen januari (2021) heeft Steenvlinder een intentieovereenkomst afgesloten met de gemeente Putten om te onderzoeken of we kluswoningen in het schoolgebouw kunnen realiseren. We onderzoeken of we 5 of 6 kluswoningen voor starters kunnen maken.

We streven ernaar om een mooi plan te maken wat zowel door de buurt als de toekomstige bewoners omarmt wordt. Zie jij jezelf (met je gezin) al je eigen droomwoning maken in deze mooie omgeving? En een buurtborrel organiseren in de gemeenschappelijke tuin?

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan als eerste het nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht. Daarnaast sturen we af en toe een korte enquête om erachter te komen hoe je over bepaalde onderwerpen denkt. We nemen dit namelijk graag mee in de planvorming.

 

Planning

Begin 2021
Start participatie en onderzoek
Zomer 2021
Conceptontwikkeling
Zomer 2022
Start verkoop

Adres: Veenhuizerveldweg, 3881 RG Putten

In de media:

Aanmelden Nieuwsbrief Veenhuizerveld Putten

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.

Steenvlinder

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2022 Copyright | PrivacyverklaringDisclaimer