Wij zijn Steenvlinder

Trotse bewoners, stralende buurt

Wij zijn Steenvlinder

Wij willen met wonen, huren en zelfbouw het verschil maken. Wij geven jou zelf de regie over de bouw en inrichting van je woning, of we zorgen ervoor dat jij eerlijk wordt behandeld wat betreft huren of we helpen jou met het verduurzamen van je woning. Uiteindelijk gaan we voor trotse bewoners en een stralende buurt. 

Onze expertise

Steenvlinder werkt met een team van bevlogen experts die in onze zelfbouwprojecten, bij het Huurteam en Woonteam het verschil maken. Hoe vertrouwd de wereld van bouwen en wonen ook voor ons is, onze zelfbouwers, bewoners en huurders staan altijd centraal. Wij geloven onvoorwaardelijk in samen. Hoe verschillend mensen ook zijn: de overeenkomsten zijn talrijker. We staan open voor elkaar en zijn altijd bereid om te leren en elkaar te inspireren. Steenvlinder zet graag de eerste stap in het bouwen aan een samenleving die beter en duurzaam is.

20+ jaar ervaring

1000+ woningen verkocht

30.000+ huurders en bewoners geholpen

Leer ons kennen

Ernst de Jager

Projectleider en architect

"Ik vind het contact met mensen en ervoor zorgen dat die ene droomwoning wordt gerealiseerd het leukste.”

Heleen Wolst

Koperscoach

“De kopers kijken altijd als groep wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Dat vind ik mooi om te zien en ervaar dit ook echt als een kracht van onze werkwijze.”

Ismail Solmaz

Adviseur Huurteam

"Waar het om gaat, is dat we met dit werk echt het verschil kunnen maken voor de huurders.”

Werken bij Steenvlinder

We zijn op zoek naar mensen die het anders doen. Omdat de wereld mensen nodig heeft die het anders doen. Als jij met ons mee wilt bouwen, willen we je graag leren kennen.