Zakelijk

Bijdragen aan een betere samenleving

Samenwerken met Steenvlinder

Bouw met ons mee

Met alles wat we hebben, met al ons talent en onze kennis en ervaring en onze inzet proberen wij om van de wereld een plek te maken waarin de verschillen tussen mensen er niet meer toe doen. Wat ons betreft doet iedereen mee en wordt geen mens buitengesloten. Bouw je met ons mee?

Investeer in trotse bewoners

Financieren, ontwikkelen of samenwerken?

Steenvlinder is continu op zoek naar partners die zelfbouw mogelijk én (betaalbaar) willen maken op meer plekken in Nederland. Investeren in een Steenvlinderproject staat voor een prima rendement én maatschappelijke meerwaarde. Ook verwelkomen we graag partners die een nieuwe invulling willen geven aan een bestaand pand of locatie. We kopen grond of panden risicodragend aan en investeren met je mee. Samen maken we de buurt.

Maak kennis met onze

trotse bewoners

Maja & Evert-Jan

Zelfbouwers op de Birckhoeve, Rijswijk

“We besloten de hulp in te roepen van een aannemer en architect. Maar er is in dit huis helemaal niks te vinden waar we niet samen over hebben nagedacht en hebben gepraat.” 

Christina

Huurder in Utrecht

"Ik kreeg te horen dat de verhuurder de huur ging verdubbelen. Dankzij de hulp van het Huurteam heb ik veel geld teruggekregen. Zonder het Huurteam had ik niet geweten hoe ik daar iets tegen kon beginnen.”

Jan & Tiny

Bewoners in Rotterdam

“Vroeger liep je hier de trap op en voelde je zó de kou op je arm. Sinds de spouwmuurisolatie blijft het overal behaaglijk. Ook hebben we nieuwe ramen, dakisolatie, zonnepanelen en een inductiekookplaat.”

Samen investeren in trotse bewoners
Meld je aan voor de zakelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.