Woonteam

Met wonen het verschil maken

Wil je je huis verbeteren?

Wij helpen jou!

Het Woonteam begeleidt eigenaren die hun huis gereed willen maken voor de toekomst. Want zeker in een wijk die al wat langer geleden is gebouwd, krijgt niet ieder huis de aandacht die het verdient. Het Woonteam begeleidt huiseigenaren en VvE’s in opdracht van de gemeente op het gebied van: verduurzamingstrajecten, samenvoegen van woningen, funderingsonderzoek, funderingsherstel, onderhoud en participatietrajecten. Procesbegeleiding en techniek komen samen: mensen én stenen. 

Maak kennis met de
bewoners

Jan & Tiny

Verduurzaming in Rotterdam

“Alles wat je doet, merk je meteen. Vroeger liep je hier de trap op en voelde je zó de kou op je arm. Sinds de spouwmuurisolatie blijft het overal behaaglijk. Ook hebben we nieuwe ramen, dakisolatie, zonnepanelen en een inductiekookplaat. Gas gebruiken we eigenlijk alleen nog om te douchen”

Christina

Woning samenvoegen in Rotterdam

"Toen we hoorden over de samenvoegcoach hebben we haar direct benaderd. De samenvoegcoach heeft ons uitgelegd hoe het hele proces werkt en op welke zaken we moesten letten. Ze is geweldig, ze legt alles uit en ze doet het gratis!"

Stefanie & Gustavo

Woning vergroten in Rotterdam

"We zijn tevreden over de begeleiding die we hebben gekregen. We kregen eerst uitleg over wat er allemaal nodig was voor de vergunningen. Zo hadden we toestemming nodig van de Vereniging van Eigenaren, maar we konden niet alle eigenaren bereiken. Het is toch gelukt om akkoord te krijgen.”

Woonteam Projecten