Lloyd Yard Docks, Rotterdam

Lopend project

In dit collectieve bouwproject nemen de toekomstige bewoners zelf de regie en beslissingen over het ontwerp van hun huis. Samen met specialisten en hun toekomstige buren gaan zij aan de slag om de plattegronden en gevels te ontwerpen, duurzame materialen te kiezen om zo hun droomhuis te realiseren.  Acht huishoudens zijn op dit moment bezig om zelf hun droomwoningen te ontwikkelen aan deze prachtig gelegen kavels aan de Maas, in het centrum van Rotterdam.

Lloyd Yard Docks heeft 8 zelfbouwkavels van circa 100 m2.  Op deze kavels is ruimte voor 4 verdiepingen, tot circa 200m2 aan woonruimte. De toekomstige bewoners bepalen zelf de plattegrond en indeling van de woning.  Maximaal 30% van de woonruimte kan worden ingericht als praktijkruimte voor vrije beroepsbeoefening. Alle kavels hebben een privétuin grenzend aan de grote gedeelde binnentuin van de Lloyd Yard. 

De Docks zijn de zelfbouwkavels binnen het grotere project Lloyd Yard van Kondor Wessels. Steenvlinder organiseert de begeleiding van dit zelfbouwproces. Doordat wij veel regelwerk op ons nemen, kunnen de toekomstige bewoners zich op hun woning focussen en op het juiste moment de juiste beslissingen kunt nemen.  

Alle 8 kavels zijn op dit moment vergeven.  
Kijk op de website voor meer informatie over dit project, je kunt je eventueel inschrijven voor de reservelijst.    

Planning

Oktober 2021
Start inschrijving
Januari 2022
Start ontwerpproces
Medio 2023
Start bouw

Adres: Loods Celebes, Rotterdam

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer