Lloyd Yard Docks, Rotterdam

Lopend project

Er is nog één zelfbouwkavel beschikbaar. Vanuit de ruime vierlaagse gezinswoning op kavel A kijk je direct uit op de Maas. Je bepaalt zelf hoe veel kamers je in de beschikbare ruimte plaatst en richt de woning naar eigen smaak in.

Kavel A heeft ruimte voor 4 verdiepingen, tot circa 200m² aan woonruimte, en heeft na afbouw een richtprijs van 750.000 tot 800.000 euro. Als toekomstige bewoner bepaal je zelf de plattegrond en indeling van de woning. Maximaal 30% van de woonruimte kan worden ingericht als praktijkruimte voor vrije beroepsbeoefening. De kavel heeft een privétuin grenzend aan de grote gedeelde binnentuin van de Lloyd Yard.

De Docks zijn zelfbouwkavels binnen het grotere project Lloyd Yard van Kondor Wessels. Steenvlinder organiseert de begeleiding van dit zelfbouwproces. Doordat wij veel regelwerk op ons nemen, kan jij je als toekomstige bewoner focussen op je woning en op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. 

In dit collectieve bouwproject nemen de toekomstige bewoners zelf de regie en beslissingen over het ontwerp van hun huis. Samen met specialisten en hun toekomstige buren gaan zij aan de slag om de plattegronden en gevels te ontwerpen en om duurzame materialen te kiezen om zo hun droomhuis te realiseren.

De huishoudens zijn op dit moment bezig om zelf hun droomwoningen te ontwikkelen aan deze prachtig gelegen kavels aan de Maas, in het centrum van Rotterdam. De bouw start na de zomervakantie en de oplevering is gepland in oktober 2024.

Heb je interesse in het laatste kavel en wil je snel meer weten? Neem direct contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Planning

Oktober 2021
Start inschrijving
Januari 2022
Start ontwerpproces
Medio 2023
Start bouw

Adres: Loods Celebes, Rotterdam