Postkantoor, Apeldoorn

Start verkoop Najaar 2021

Wonen in een oud postkantoor. Dat klinkt geweldig. En dat is het ook. Zelf je indeling bepalen van een appartement in dit historische gebouw is een unieke kans om te wonen zoals jij dat wilt.

Daarnaast bepaal je hoe je het afbouwt: ga je het zelf doen, met twee rechterhanden, of bij minder kluservaring, door een aannemer. Ofwel, je kan ook zelf bepalen wat je budget wordt. Door zelf de regie te voeren heb je straks een unieke woning waar je jaren met plezier gaat wonen. Met trots kan jij straks zeggen: “dit heb ik zelf bedacht en gedaan”.

We gaan de eerste helft van 2021 het product verder uitwerken en bespreken. We houden je daar graag van op de hoogte. Zeker in dit najaar, als we de verkoop willen starten van de beoogde 17 kluswoningen.

Hoe groot de woningen worden en met welke prijzen deze straks de markt op gaan, daarover komen wij dus later op terug met meer informatie. Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen, schrijf je dan in via ons interesseformulier.

Planning

Begin 2021
Start onderzoeken
Zomer 2021
Conceptontwikkeling
Najaar 2021
Start verkoop

Adres: Deventerstraat 18, 7311 LS Apeldoorn

In de media:

Aanmelden Nieuwsbrief Postkantoor Apeldoorn

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.

Oosteinde 237
2271 EG Voorburg

070 444 98 94
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring