De Metamorfose, Rijswijk

Kluskavels in een voormalig kantoorpand

In 2018 startte Steenvlinder de verkoop van 62 kluswoningen in een voormalig kantoorpand aan de rand van het industrieterrein Plaspoelpolder in Rijswijk. Op de kop van het Havenkwartier, een gebied dat de gemeente Rijswijk graag getransformeerd ziet naar een prettige, groene woon-werk omgeving, maakten wij de eerste stap in deze transformatie. 

Het grauwe gebouw werd verkaveld tot verschillende soorten kluswoningen. Van appartementen, maisonettes tot riante penthouses. Ook was er plek voor 4 Steenvlinder INC woningen, waar eerst gehuurd kan worden. De deelnemers van INC klussen ook hun woning af, met de mogelijkheid om op termijn hun eigen woning te kopen. Een mooi aanloopje tot koop, voor degenen die in eerste instantie geen hypotheek kunnen krijgen. 

Voor

Na

Vier Deelauto’s

In de Metamorfose werden 4 deelauto's onderdeel van het project. Parkeren in binnenstedelijk gebied is altijd een opgave. Een deelauto in de wijk kan de aanschaf van een tweede auto overbodig maken. En tijdens het klussen zetten we eerst enkele klusbussen in om te delen. Hoe fijn is dat!

Groene gevel

Door groen langs de gevels laten groeien en plantenbakken tussen appartementen terug te laten komen, maar ook door plek te maken voor kleine voortuintjes, krijgt het pand een nieuw gezicht. Een groen en prettig gezicht dat aansluit bij het groene Rijswijk.

Adres: Koopmansstraat 1, Rijswijk

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang de laatste projectinformatie, nieuws en laat je inspireren!

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer