Vrije Wilg, Dordrecht

Vrijstaand wonen in een groene buurt

Locatie

Groen wonen, vlakbij de stad

Als je op de Vrije Wilg komt merk je gelijk de ruimte. Op de grote kavels zijn 24 woningen verrezen. Vrijstaande huizen, met veel plek om samen te komen. De verschillende woningen stralen allemaal hun eigen identiteit uit. Wat een creativiteit!

Zelfbouwers

Fatiha & Abid

“In 2019 startte onze zoektocht naar een leuke gezinswoning. De huizenprijzen stegen op dat moment enorm, dus het was lastig om iets te vinden. Het idee om een kavel te kopen kwam van mijn man. Mijn eerste reactie was: ‘droom maar lekker verder, dat kunnen wij toch helemaal niet betalen’. Het leek een onmogelijke klus, en dan heb ik het vooral over het financiële plaatje. Echter, naarmate wij er steeds meer in gingen verdiepen leek het realistischer dan we in eerste instantie dachten."

Maak kennis met onze
zelfbouwers

Ronald & Angelique

Zelfbouwers in Vrije Wilg, Dordrecht

“Ik ben zo trots dat we dit avontuur met het hele gezin zijn aangegaan. We hebben dit samen tot een mooi en compleet huis gemaakt, geheel naar onze wensen.”

Fatiha & Abid

Zelfbouwers in Vrije Wilg, Dordrecht 

“Als iemand me vraagt of ik het nog een keer zou doen, dan is mijn antwoord: Ja! Het is het voor mij allemaal waard, het klusavontuur is bijzonder om mee te maken”.

Louis & Agnes

Zelfbouwers in Vrije Wilg, Dordrecht

“Al het timmerwerk binnen heb ik gedaan, het sanitair aangesloten, de boel getegeld, hartstikke leuk was het. We zijn nog veel te jong om stil te zitten.”

Wil jij ook wonen in jouw droomwoning?

Bekijk onze projecten!

Er staan veel vergelijkbare projecten te koop! Kijk bij ons aanbod of jouw droomhuis erbij zit.