• meesterproef

Meesterproef

Vlaardingen

De Meesterproef, Vlaardingen

Hier klus je klaslokalen om tot woning

In De Meesterproef Vlaardingen verkocht Steenvlinder 7 kluswoningen en 3 huur-kluswoningen via INC. Van ruime eengezinswoningen tot knusse appartementen. 

De klussers maken ieder hun eigen unieke woning. Want met een kluswoning bepaal je zelf hoe je woning eruit komt te zien, zeker ook van binnen. Alleen jij weet namelijk hoe je het liefste woont en dat laten de klussers in Vlaardingen goed zien. In De Meesterproef wonen straks allemaal aanpakkers. Trots als een huis! 

In De Meesterproef woon je in een ideale omgeving met talloze voorzieningen binnen handbereik. Spring op de fiets en sta binnen 5 minuten in het historische centrum van Vlaardingen met gezellige restaurants, cafés en leuke winkels. Ook de oude binnenhaven is nabij. Lopend ben je binnen enkele minuten in het winkelcentrum of sta je al op het station!

Adres: Van Limburg Stirumstraat, 3135 NS Vlaardingen

“Elke keer wanneer iets af is,
heb je weer een klein geluksmomentje.”

“De leukste fase van dit project? Dat zijn eigenlijk alle fases. Het slopen is heel leuk want dan gaat het écht beginnen. Na het slopen begin je met opbouwen en dan zie je echt de ruimte ontstaan. Maar bij elke fase ben je ook weer heel erg blij als die afgelopen is, want dan ben je weer een stapje dichterbij het bewonen van je huis. Het is nu echt mijn droomhuis.” Vertelt Bart. Geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan?

Bekijk de projecten bij jou in de buurt:

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang de laatste projectinformatie, nieuws en laat je inspireren!