Eerlijk huren voor iedereen.

Wij geloven dat iedereen een eerlijke huurprijs en een fijne woonruimte verdient. Het Huurteam van Steenvlinder werkt in opdracht van verschillende gemeenten in Nederland om misstanden op de huurmarkt aan te pakken. Of het nu gaat om illegale kamerverhuur, slecht onderhouden woningen, te hoge huurprijzen of verhuurders die huurders dreigen uit te zetten als zij hier een punt van maken. Met het Huurteam doen we hier wat aan.

Wij zijn hier actief

Zakelijk

Een Huurteam in jouw stad?

Het Huurteam werkt in opdracht van verschillende gemeenten om misstanden op de woningmarkt aan te pakken. Omdat iedereen een eerlijke huurprijs en fijne woonruimte verdient. We zijn al actief in Utrecht, Gouda, Rotterdam, Schiedam, Leiden, Vlaardingen, De Bilt, Amersfoort en Zeist.

Wilt jij ook een Huurteam in jouw stad realiseren? Steenvlinder is gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van Huurteams in opdracht van Gemeenten. Neem hiervoor contact op met het Huurteam van Steenvlinder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.