• Eigen Wiericke

Mijn Eigen Wiericke

Nieuwerbrug

Jij ontwerpt het, wij bouwen het

Casco houtbouw

Zou het niet tof zijn als je zelf bepaalt hoe je woning er uit komt te zien, maar je niet hoeft drukt te maken over het zoeken van een geschikte architect en aannemer? Wat als je van tevoren duidelijkheid hebt over de prijs van je woning en je het van binnen helemaal naar eigen smaak kunt afbouwen?

In Mijn Eigen Wiericke starten we in het najaar van 2021 met een nieuw product: een CLT houtbouw woning die je casco krijgt opgeleverd, zodat je aan de binnenkant alle vrijheid hebt om te klussen. Heb je dan geen invloed op de buitengevel? Ook dáár bieden we tal van opties aan!

  • Ontwerp je woning van buiten samen met Steenvlinder

  • Steenvlinder bouwt het casco

  • Bouw de woning van binnen zelf af

Bouwen aan een nieuwe wijk

Mijn Eigen Wiericke wordt sinds 2019 ontwikkeld. In totaal zijn er 24 bouwkavels verkocht aan enthousiaste zelfbouwers die van A tot Z alles bouwen. Er zijn nog 4 kavels die door Steenvlinder ontwikkeld worden als casco CLT-woningen! Ben jij op zoek naar een cascowoning die je zelf mag afbouwen? Dan is dit iets voor jou!.

Houtbouw

Een huis bouwen volledig van hout is een mooi idee. Wij van Steenvlinder willen niet meer anders. Want het ziet er niet alleen bijzonder uit, het is ook nog eens duurzaam en heeft vele voordelen.

Locatie

Wil jij bouwen met hout?

Een huis bouwen volledig van hout is een mooi idee. Wij van Steenvlinder willen je bewust van maken van dit duurzame alternatief. Want het ziet er niet alleen bijzonder uit, het is ook nog eens goed voor de toekomst en heeft vele andere voordelen. Maar er is een grote hoeveelheid informatie en waar begin je? Wij hebben een aantal zaken voor je op een rijtje gezet.

Uitstraling

Bij houtbouw is het mogelijk om het hout in het zicht te laten, bijvoorbeeld de muren of dragende balken van je huis. Zo krijgt je huis een heel andere uitstraling. Een beetje vakantiegevoel, vind je niet?

Voordelen

Bouwen met hout levert een betere akoestiek op in je woning, betere vochthuishouding én het kan warmte goed vasthouden, waardoor je in de winter minder energie kwijt bent aan het warm houden van je huis.

Soorten

Bouwen in hout kan op verschillende manieren. Bij Steenvlinder werken we enkel met CLT (Cross Laminated Timber). Dit is zijn panelen kruislaagshout waaruit de wanden, vloeren en plafonds volledig kunnen worden neergezet!

Deze zelfbouwers gingen je voor!

Bekijk hier de bouwverhalen van andere zelfbouwers.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Karin Beukers.
Karin helpt je graag verder als je specifieke vragen hebt over de mogelijkheden van Casco houtbouw.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld je aan & blijf op de hoogte!

Meld je hier aan om als eerste nieuws te ontvangen over de ontwikkelingen rondom de CLT-houtbouw woningen in Mijn Eigen Wiericke. We laten je weten wat het aanbod is en wanneer de verkoop start!

Steenvlinder

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | PrivacyverklaringDisclaimer