Samen investeren in trotse bewoners

Met Steenvlinder heb je geen anoniem vastgoedfonds, maar een concrete locatie waar je zicht hebt op je duurzame investering. Je investeert in feite niet alleen in stenen maar net zo goed in mensen. Om deze projecten te financieren heeft Steenvlinder financiering nodig. Diverse particulieren en professionele financiers helpen onze maatschappelijke doelen te bereiken en omdat we groeien zijn we opzoek naar extra financiers. Het gaat ten eerste om het financieren van de ontwikkeling van zelfbouw woningen. Maar ten tweede ook om het financieren van de woningen van stichting Steenvlinder INC (beleggingshuur).  Ben je professional of particulier (€ 100.000+) en ben je op zoek naar een prima rendement? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je!

"Eerlijke kansen creëren om een eigen plek op te bouwen, is onbetaalbaar"

Door samen te werken met Steenvlinder INC help je mensen met een afstand tot de woningmarkt aan een eigen huis, terwijl je zelf rendement creëert vanuit een stabiel beleggingshuurproduct. Geef meer mensen een kans om mee te doen.

Uitstekend rendement voor investeerders

Als investeerder en belegger weet je dat bezieling en vertrouwen een groot deel van het succes bepalen. De oprichters van Steenvlinder, Hans Sparreboom en Marnix Norder, hebben een overzichtelijk, wendbaar bedrijf neergezet dat er vol voor gaat. Grote en kleine investeerders hebben hun weg naar Steenvlinder reeds gevonden. Combineer een uitstekend rendement met maatschappelijke meerwaarde. Maak eens kennis en laat je inspireren door onze visie én onze cijfers. We bieden een uitstekend rendement voor onze investeerders en verbinden ons als maatschappelijke ontwikkelaar aan ons eindproduct, maar vooral de eindgebruikers, onze zelfbouwers

Neem contact op om de financierings
mogelijkheden te ontdekken.

Steenvlinder

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2022 Copyright | PrivacyverklaringDisclaimer