4 CLT-houtbouw casco's

Ontdek en verken hieronder het overzicht van de kavels en opties van de casco's. Download en bestudeer het cascopaspoort om erachter te komen hoe de basiswoning eruit ziet. Hierin staat ook omschreven binnen welke kaders en regels de woning gebouwd wordt en hoe je de woning zelf af kunt bouwen.

Waar liggen de kavels?

De casco's worden aaneengesloten gebouwd en liggen aan het einde van het nieuwe zelfbouwwijkje aan de Hoefsmid. Alle woningen hebben straks een mooie diepe tuin die grenst tot het water. Het talud (schuine kant aflopend naar het water) blijft onbebouwd. Goed om te weten dat woning WW11 en WW12 straks een recht van overpad verlenen. De hoekwoningen, WW11 en WW14 kunnen parkeren hun auto op eigen terein, terwijl de auto's van de twee tussenwoningen verwezen worden naar parkeerplaatsen op straat of in de parkeerhavens.

Schrijf je in voor een CLT-cascowoning!

Heb je interesse? Schrijf je dan in om een optie te nemen op de kavel van jouw voorkeur. Twijfel je nog? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer