Mijn Eigen Wiericke

Nieuwerbrug

Wonen in Nieuwerbrug

Tussen Woerden en Bodegraven slingert de Oude Rijn langs tal van gezellige dorpen. Één van die dorpen is Nieuwerbrug. In In 1651 werd het dorp opgericht door op deze plek een brug over de rivier aan te leggen. Hierdoor ontstaat een belangrijke verbindingsweg tussen de twee steden Bodegraven en Woerden.    

Nu is Nieuwerbrug vooral een gezellig dorp waar je in alle rust woont midden tussen de weilanden. Er is een actief verenigingsleven, een dorpswinkel, dorpshuis het WierickeHuis en een basisschool. 

Bouwen aan een nieuwe wijk

Mijn Eigen Wiericke wordt sinds 2019 ontwikkelt door Steenvlinder samen met zelfbouwers. In totaal zijn er 24 bouwkavels verkocht aan enthousiaste zelfbouwers die op basis van een kavelpaspoort en begeleiding van een koperscoach aan de slag gingen. De één bouwde zoveel mogelijk zelf, de ander gaf opdracht aan een architect en aannemer om hun droomhuis te realiseren. Er zijn nog vijf kavels vrij om jouw droomhuis op te kunnen bouwen.

Locatie

Dit zijn jouw buren!

Een unieke zelfbouwstraat

Wonen aan de Hoefsmid in Nieuwerbrug betekent wonen in een gloednieuwe straat, waar verschillende zelfbouwers je al voor gingen. Zij kochten een kavel en bouwden hier een vrijstaande of geschakelde woning op. Er is voor ieder wat wils en dat levert een uniek gezicht op!

Jij hebt de regie

De woningen zijn stuk voor stuk uniek omdat iedereen zijn eigen ontwerp heeft gemaakt. Door veel eigen regie te geven, maak je een huis dat past bij jou. 

Locatie en adres Eigen Wiericke

Navigatie adres: Hoefsmid 21, Nieuwerbrug aan den Rijn google maps

Meld je aan & blijf op de hoogte!
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze planning, ook nodigen we via deze nieuwsbrief uit voor onze informatie avond.