• Birckhoeve

Locatie

Nieuwerbrug is een dorp midden in het groene hart met een rijke historie. In 1651 werd het dorp gesticht met een brug over de Oude Rijn, deze vormt een belangrijke verbinding tussen Bodegraven en Woerden.   

Nu is het vooral een gezellig dorp midden tussen de weilanden met een actief verenigingsleven, een dorpswinkel, dorpshuis het WierickeHuis en een basisschool. 

Bouwen aan een nieuwe wijk

Mijn Eigen Wiericke wordt sinds 2019 ontwikkelt door Steenvlinder samen met zelfbouwers. In totaal zijn er 24 bouwkavels verkocht aan enthousiaste zelfbouwers die op basis van een kavelpaspoort en begeleiding van een koperscoach aan de slag gingen. De een bouwde zoveel mogelijk zelf, de ander gaf opdracht aan een architect en aannemer om hun droomhuis te realiseren. Voor de laatste vier woningen van het plan hebben wij een nieuw concept ontwikkelt. Hier worden vier houten casco woningen gebouwd door Steenvlinder. De afbouw wordt door de koper zelf gedaan. Deze woningen worden dus deels door ons en deels door hun koper gebouwd. 

Locatie

Dit zijn jouw buren!

Een unieke zelfbouwstraat

Wonen aan de Hoefsmid in Nieuwerbrug betekent wonen in een gloednieuwe straat, waar verschillende zelfbouwers je al voor gingen. Zij kochten een kavel en bouwden hier een vrijstaande of geschakelde woning op. Er is voor ieder wat wils en dat levert een uniek gezicht op!

Jij hebt de regie

De woningen zijn stuk voor stuk uniek omdat iedereen zijn eigen ontwerp heeft gemaakt. Ook bij de CLT woningen is dat het geval: door veel eigen regie te geven, maak je een huis dat past bij jou. 

Voorzieningen

In Nieuwerbrug is een dorpswinkel voor de dagboodschap, voor grotere boodschappen kun je naar Woerden of Bodegraven. Ook is er een huisartsenpraktijk met apotheek. Er is een busverbinding naar Woerden en Bodegraven.

Locatie en adres Eigen Wiericke

Navigatie adres: Hoefsmid 21, Nieuwerbrug aan den Rijn google maps

Meld je aan & blijf op de hoogte!
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze planning, ook nodigen we via deze nieuwsbrief uit voor onze informatie avond.
Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer