De Meesterproef, Vlaardingen

Van klaslokalen tot woning

Locatie

Unieke woningen in een oude school 

De zelfbouwers maken ieder hun eigen unieke woning. Want met een zelfbouwwoning bepaal je zelf hoe je woning eruit komt te zien, zeker ook van binnen. Alleen jij weet namelijk hoe je het liefste woont en dat laten de zelfbouwers in Vlaardingen goed zien. In De Meesterproef wonen allemaal aanpakkers. Trots als een huis! 

Zelfbouwers

Kelly & Jolin

"Zelf je woning ontwerpen is heel gaaf, maar ook heel lastig, er zijn zo veel opties! Jolin vond het vooral heel moeilijk omdat hij er moeilijk een voorstelling van kon maken. Hij vertrouwde dan ook maar op mijn oordeel, haha! Er zijn zo veel dingen waar je over na moet denken, van de grove lijnen, tot de stopcontacten aan toe. Hulp van de architect was heel fijn, maar we zijn ook graag een beetje eigenwijs en soms zet ook het gebouw je voor verrassingen waar je op moet kunnen anticiperen. Maar alles komt uiteindelijk altijd goed. Twijfel je nog? Gewoon doen!”

Maak kennis met onze
zelfbouwers

Bartjan

Zelfbouwer in Meesterproef, Vlaardingen

“Ik ben heel blij hoe het is geworden. Ik vind het heerlijk dat ik geen bovenburen meer heb en ik woon in een oude school. Ja, een droom is uitgekomen." 

Kelly & Jolin

Zelfbouwers in Meesterproef, Vlaardingen

“Onze buren waren heel behulpzaam en kwamen zo af en toe even polshoogte nemen. Superfijn dat iedereen in hetzelfde schuitje zit.”

Wil jij ook wonen in jouw droomwoning?

Bekijk onze projecten!

Er staan veel vergelijkbare projecten te koop! Kijk bij ons aanbod of jouw droomhuis erbij zit.