Zelfbouw in Venray

Venray, met haar stadse voorzieningen en dorpse karakter, staat voor fijn wonen voor iedereen. Woon je liever in de groene omgeving van het Odapark of nabij het centrum met haar bruisende activiteiten. Binnenkort bouw je in twee bijzondere gemeentelijke monumenten zelf je woning af.

In 2023 transformeert Steenvlinder in het voormalige Oda Klooster en de Vredeskerk tot zelfbouwwoningen. Dit betekent dat je een kavel koopt en vervolgens zelf bepaalt hoe je de woning indeelt en afbouwt. Interesse? Bekijk de projectpagina’s voor meer informatie over de planvorming.

  • FASE 1: Oda Klooster - start verkoop voor de zomer 2023

  • FASE 2: Vredeskerk - start verkoop na de zomer 2023

  • FASE 3: Bos- en tuinkavels - start verkoop eind 2023

Oda Klooster

Verwacht

13 Zelfbouwwoningen

Omringd door een groene en bosrijke omgeving realiseren we in het voormalige Odaklooster 13 zelfbouwwoningen, die je naar eigen wensen afbouwt. Je hebt zelf de regie over het ontwerp en de realisatie en dus ook de kosten.

Vredeskerk

Verwacht

27 Zelfbouwwoningen

Op een steenworpafstand van het stadshart van Venray ontwikkelen we in de voormalige Vredeskerk 27 zelfbouwwoningen die je naar eigen wens afbouwt. Met behoud van de karakteristieke elementen bouw je hier je eigentijdse woning.