PA13

De inschrijving voor de INC kluswoningen is nog niet geopend.  

Woningvideo

Specificaties

Status

Gereserveerd INC

Oppervlakte

86 m2

Prijs

N.N.B

Inclusief*

ca. 34 m2 entresol

* mogelijke extra ruimte zelf te maken

Omschrijving

Op de tweede verdieping van het monumentale pand ligt kluswoning PA13. Een kluswoning van totaal ca. 86 m2 waarvan jij een ruim appartement kunt maken. Door de originele spanten heb je straks een unieke uitstraling in jouw woning. Je kunt in deze woning extra woonruimte creëren door een entresol te plaatsen. Deze leefruimte (34m2) is onderdeel van de totale 86 m2.

De entree van jouw woning Post Apeldoorn zit in de gang. Het trappenhuis en de gangen knappen wij op. Ook plaatsen we de voordeuren. Vanuit je woning kijk je uit op de gezellige en levendige (straat van het) Markplein en kijk je zelfs over de bebouwing heen.

De technische installaties sluit je aan via de benodigde leidingen en kanalen die wij al voor je hebben aangelegd. Je hebt geen gasafsluiting in de woning, dus voor verwarming en warm water zal je een ventilatiewarmtepomp moeten aanschaffen.

Je krijgt de woning opgeleverd met een door de VvE herstelde gevel en kozijnen. Op het dak heb je zelfs een eigen zonnekavel waar je eventueel zonnepanelen op kunt plaatsen. Ook zijn alle ramen in de buitengevel van het pand vervangen. Jij kunt je dus volledig richten op het afbouwen van jouw woning!