PA03

Woningvideo

Specificaties

Status

Vrij

Oppervlakte

95 m2

Prijs

€ 294.000 v.o.n.

Inclusief*

ca. 20 m2 vliering

* mogelijke extra ruimte zelf te maken

Omschrijving

Kluswoning PA03, ca 75 m2, heeft een unieke ligging in het monumentale pand. De entree van je woning in Post Apeldoorn ligt op de eerste verdieping aan het einde van de gang. Het trappenhuis en de gangen knappen wij op. Ook plaatsen we de voordeuren. Door de vele hoge raampartijen én mooie erker kijk je uit op het gezellige winkelgebied in de Deventerstraat.

In de woning heb je de mogelijkheid om een vliering van ca 20 m2 te creëren, deze kun je gebruiken als bergruimte. De technische installaties sluit je aan via de benodigde leidingen en kanalen die wij al voor je hebben aangelegd. Je hebt geen gasafsluiting in de woning, dus voor verwarming en warm water zal je een ventilatiewarmtepomp moeten aanschaffen.

Je krijgt de woning opgeleverd met een door de VvE herstelde gevel en kozijnen. Op het dak heb je zelfs een eigen zonnekavel waar je eventueel zonnepanelen op kunt plaatsen. Ook zijn alle ramen in de buitengevel van het pand vervangen. Jij kunt je dus volledig richten op het afbouwen van jouw woning!

Een optie nemen

Wil jij een optie nemen op één van de kluswoningen? Schrijf je dan in en geef je voorkeur door!