PA02

Woningvideo

Specificaties

Status

Optie

Oppervlakte

48 m2

Prijs

€ 189.000 v.o.n.

Optioneel*
-

* mogelijke extra ruimte zelf te maken

Omschrijving

Van kluswoning PA02 op de eerste verdieping, ca 48 m2, kun jij je eigen knusse appartement maken. De entree van je woning in Post Apeldoorn ligt in de gang direct tegenover het gedeelde binnenplaatsje. Het trappenhuis en de gangen knappen wij op. Ook plaatsen we de voordeuren. Door de hoge raampartijen kijk je uit op het gezellige winkelgebied in de Deventerstraat. Ondanks het open en vrije uitzicht, voel je je toch lekker beschut door de mooie boom voor de deur.

De technische installaties sluit je aan via de benodigde leidingen en kanalen die wij al voor je hebben aangelegd. Je hebt geen gasafsluiting in de woning, dus voor verwarming en warm water zal je een ventilatiewarmtepomp moeten aanschaffen.

Je krijgt de woning opgeleverd met een door de VvE herstelde gevel en kozijnen. Op het dak heb je zelfs een eigen zonnekavel waar je eventueel zonnepanelen op kunt plaatsen. Ook zijn alle ramen in de buitengevel van het pand vervangen. Jij kunt je dus volledig richten op het afbouwen van jouw woning!

Een optie nemen

Wil jij een optie nemen op één van de kluswoningen? Schrijf je dan in en geef je voorkeur door!