Nijverheid, Leiden

Eigen, unieke woningen in een bruisende stad

Locatie

Zelfbouwen in de Nijverheid

Unieke woningen waar iedereen zelf mocht bepalen hoe de woning eruit komt te zien, zeker ook van binnen. Want, alleen jij weet hoe je het liefste woont en hoe dat eruit ziet. Het is jouw keuze waar de keuken geplaatst wordt, met doorkijk naar het achtertuintje of juist liever naar de voorkant. Het lijkt onbelangrijk, maar als je ergens jaren met plezier wilt wonen, waarom zou je niet zelf bepalen wat de indeling wordt? En wat de kwaliteit van de afwerking wordt? Hier in de Nijverheid wonen straks allemaal aanpakkers. En daar zijn we heel trots op! Want kijk eens wat zij voor elkaar krijgen. Woningen waar je zo trots op mag zijn als een huis!

Zelfbouwer

Ayoub

“Ik kwam in Nederland en sprak alleen Arabisch. Nu moet ik nog even doorbijten en ben ik straks een trotse huiseigenaar en een gediplomeerd elektricien. Ik kan niet leven zonder mijn familie. Mijn ouderlijk huis stond in het midden van het oorlogsgebied. Ik was 11 jaar oud toen mijn vader besloot dat er geen keuze meer was dan te vertrekken. Hij zei zijn praktijk als advocaat en zijn twee ruime huizen vaarwel en vertrok met zijn familie naar Libanon. Waar we niet bepaald met open armen werden ontvangen. Mijn familie werd aan haar lot overgelaten en gediscrimineerd. Ik kon daar niet in mijn eentje over straat lopen." 

Het verhaal van Ayoub is een verhaal over volhouden. Hij kwam in Nederland en sprak alleen Arabisch. Nu moet hij nog even doorbijten en is hij straks een trotse huiseigenaar en een gediplomeerd elektricien. Nu begint Ayoub aan een nieuw verhaal. 

Wil jij ook wonen in jouw droomwoning?

Bekijk onze projecten!

Er staan veel vergelijkbare projecten te koop! Kijk bij ons aanbod of jouw droomhuis erbij zit.