Klusproject De Bovenboog in Uithoorn. 

  • Home
  • Nieuws
  • Kluswoningen in De Bovenboog onder optie!

Kluswoningen in De Bovenboog onder optie!

17 December 2020

Al in 2018 kwam de eerste aanmelding binnen; ‘ik word graag op de hoogte gehouden van het klusproject in Uithoorn’. Het nieuws verspreidde zich snel, want vanaf dat moment bleven de aanmeldingen binnenkomen. Uiteindelijk hebben bijna 700 mensen zich aangemeld als geïnteresseerde om een kluswoning in De Bovenboog te kopen.

Het karakteristieke schoolgebouw aan de Johan de Wittlaan in Uithoorn transformeren we komend jaar tot 16 unieke kluswoningen. Van ruime eengezinswoningen tot aan appartementen en hofjeswoningen. Drie van de woningen zijn van Steenvlinder INC, waarbij eerst gehuurd kan worden.

Inmiddels zijn bijna alle woningen onder optie genomen. De toekomstige bewoners hebben 12 weken de tijd om al hun mogelijkheden en wensen te onderzoeken. Een spannende tijd waarin keuzes worden afgewogen en knopen worden doorgehakt. Welke ontwerp wil ik en wat is financieel haalbaar? Onze Koperscoach en netwerk van professionals begeleiden hierbij! 

Volgend jaar zomer starten wij met het klusrijp maken van de locatie, zodat de klussers in het voorjaar van 2022 aan de slag kunnen met het maken van hun droomwoning. Samen geven zij straks het gebouw én de buurt weer nieuwe energie!

Volg de ontwikkelingen op de social mediakanalen van Steenvlinder en op debovenboog.nl.

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang de laatste projectinformatie, nieuws en laat je inspireren!