Nieuws

Betaalbaar, vrijstaand en duurzaam wonen in een WikiHouse

16-07-2021
Een betaalbare, vrijstaande nieuwbouwwoning: bestaat dat nog? Het bestaat! In Almere bouwen de bewoners van WikiHouse De Stripmaker hun eigen betaalbare woning.

Stampioenstraat in de spotlight bij ‘Wonen in Rotterdam’

01-07-2021
Op de Stampioenstraat in de Rotterdamse wijk Feijenoord bouwen 7 huishoudens samen aan hun toekomst. Wonen in Rotterdam ging vorige week langs bij het zelfbouwproject en interviewde Sarah, toekomstige bewoner, tevens onze collega!

Steenvlinder en Urbannerdam versterken aanbod zelfbouw

01-07-2021
Per 1 juli 2021 zet Urbannerdam zijn diensten en begeleiding van collectieve zelfbouw door onder de naam Steenvlinder. Met deze overname versterken wij onze missie om nóg meer mensen te kunnen helpen in hun woonbehoefte in zelfbouw. Het label Urbannerdam blijft bestaan voor de diensten van het Huurteam en Woonteam. Deze teams blijven zich inzetten op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

Pak de woningnood en leegstand aan

11-06-2021
Steenvlinder koopt leegstaande panden op en maakt zelfbouw voor iedereen mogelijk. Zo pakt Steenvlinder de woningnood aan en draagt het bij aan een duurzamer en socialer Nederland.

Nederland krijgt eerste ‘Wikihousewijkje’ ter wereld

10-06-2021
In Almere wordt vandaag de eerste wijk ter wereld geopend met huizen gebouwd met hulp van een 3D-zaagmachine en gratis beschikbare software op internet. De eerste drie woningen in de wijk worden vandaag officieel in gebruik genomen. De komende maanden volgen de resterende 24. 11 van de 27 woningen zijn klus-huur-koop woningen van Steenvlinder INC.

Overbieden is de norm, niet bij Steenvlinder

09-06-2021
Gisteren moest onze INC-klusser Fouad even het gereedschap neerleggen voor de cameraploeg van Hart van Nederland. Enthousiast vertelt hij aan Nederland dat hij flink wat uren aan zijn eigen woning aan het spijkeren is.

Aandacht Volkskrant voor visie Steenvlinder

26-05-2021
De Volkskrant heeft woensdag 26 mei een groot opinieartikel van Marnix meegenomen over het nieuw te vormen kabinet. Dat toekomstige kabinet moet in zijn optiek niet dezelfde fouten maken als het kabinet Rutte-III als het gaat om het woonbeleid.

Steenvlinder INC: Samenwerken aan woningen voor iedereen

21-05-2021
Aan een huis komen in deze tijd is niet makkelijk. Met Steenvlinder INC willen we een koophuis binnen handbereik brengen van mensen die lastig een hypotheek kunnen krijgen, zoals zzp’ers, starters en statushouders.

Oosteinde 237
2271 EG Voorburg

070 444 98 94
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring