Steigers op Zuid

Perceel 1, ronde 4

Steigers op Zuid: Perceel 1, ronde 4

Onderhoud en verduurzaming

Een goed onderhouden gebouw heeft een positieve invloed op de omgeving. Het draagt bij aan de veiligheid, leefbaarheid en fijne sfeer in de wijk. Daarom heeft Gemeente Rotterdam subsidies beschikbaar gesteld voor onderhoud en verduurzaming. Wij helpen jou in het onderhoudstraject, om samen tot een betere wijk te komen!

In Rotterdam-Zuid is er veel achterstallig onderhoud. Het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid biedt diverse pakketten om de wijk te verbeteren. Zoals Steigers op Zuid: het onderhouden en verduurzamen van woningen. Door onderhoud goed bij te houden, wordt de wijk prettiger om in te wonen en te leven. Gemeente Rotterdam subsidieert een deel van de kosten. Op die manier krijgen woningeigenaren en VvE’s de kans om goedkoper onderhoud en verduurzaming uit te voeren.

De woonadviseur van Steenvlinder helpt jou of de VvE graag op weg. We begeleiden het proces, kijken met je mee naar de mogelijkheden en vragen voor jou de subsidie aan. Wij zijn jouw aanspreekpunt tijdens het traject. Samen laten we jouw wijk weer stralen.

Wil jij subsidie of een lening aanvragen voor woningverbetering?

 •  
 • Start
  22-02-23
 • Deadline subsidie aanvraag
  30-6-24
 • Opdracht aannemer
  18 maanden na start
 • Deadline uitvoering werkzaamheden
  30 maanden na start