Reyeroord Aardgasvrij

Rotterdam

Reyeroord aardgasvrij: Hoe pak je het aan?

Wij helpen jouw VvE overstappen

Woon jij in Reyeroord? Dan is de kans groot dat je een aanbod hebt ontvangen van de Gemeente Rotterdam om over te stappen op stadsverwarming. Wij informeren jou en jouw VvE graag. Stap van het gas af en maak je woning toekomstbestendig!

Nederland wil in 2050 volledig van het aardgas af zijn. Maar waarom wachten tot 2050? Door nu al te investeren in duurzame energie, ben je voorbereid op de toekomst en verhoog je de waarde van je huis. In het Rotterdamse Reyeroord helpen we huiseigenaren om af te stappen van gas. Bij de overstap van aardgas naar stadsverwarming moeten er nieuwe warmteleidingen worden aangelegd binnen de VvE. Hebben jullie besloten de overstap te maken? Dan schuift het Woonteam aan bij jullie ledenvergadering om toelichting te geven.

Heb jij vragen voor ons over stadsverwarming, of heb je al een aanbod gehad, maar is er geen ledenvergadering geweest om te stemmen over het aanbod? Het Woonteam biedt begeleiding en advies in de stappen naar aardgasvrij wonen. Wat kunnen we voor jou doen?

Op Duurzaam010 vind je alles over de planning, subsidies en voordelen van aardgasvrij. Wil je meer weten?