Steigers op Zuid

Perceel 1, ronde 3

Steigers op Zuid: Perceel 1, ronde 3

Maak nu gebruik van subsidies

Een goed onderhouden gebouw heeft een positieve invloed op de omgeving. Het draagt bij aan de veiligheid, leefbaarheid en fijne sfeer in de wijk. Daarom heeft Gemeente Rotterdam subsidies beschikbaar gesteld voor onderhoud en verduurzaming. Wij helpen jou in het onderhoudstraject, om samen tot een betere wijk te komen!

Steigers op Zuid is het project om de algehele onderhoudsstaat van woningen in Rotterdam-Zuid te verbeteren. Gemeente Rotterdam heeft subsidies beschikbaar gesteld voor het onderhouden en verduurzamen van jouw woning.

De woonadviseurs van Steenvlinder komen graag bij je langs om het een en ander uit te leggen. Je ontvangt van ons een gratis onderhoudsrapport waarin staat of en welke achterstallige onderhoudspunten wij zien. Maar ook welke kansen er liggen om de woning te verduurzamen. Op basis van dit rapport adviseren we jou in de werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden. Ook helpen we je bij het kiezen van de juiste aannemer en vragen we de subsidie voor je aan. Door samen te werken, kunnen we de hele wijk verbeteren. Een goed onderhouden wijk, is een stralende wijk, waar men graag komt en fijn woont.

Wil jij subsidie of een lening aanvragen voor woningverbetering?

 •  
 • Start
  01-06-22
 • Deadline subsidieaanvraag
  30-6-23
 • Opdracht aannemer
  18 maanden na start
 • Deadline uitvoering werkzaamheden
  30 maanden na start