Woningverduurzaming

Den Haag

Woningverduurzaming Den Haag

Verlaag je maandelijkse energielasten

Isoleren en energie besparen, het kan op veel verschillende manieren. Maar wat kost het en wat levert het op? Wij stellen in de Gemeente Den Haag energierapporten op voor VvE's die antwoord geven op deze vragen. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen doen?

Hoge energieprijzen, woningwaarde verhogen of vanwege het milieu. Er zijn genoeg redenen om te verduurzamen en energie te besparen. Welke reden je ook hebt, wij kunnen jou helpen! In de Gemeente Den Haag stellen wij energierapporten op voor VvE's. Het proces gaat als volgt. We maken kennis met je, lichten het traject toe, bezichtigen het gebouw en samen met jou verzamelen we wat documenten. Met al deze informatie stellen we een makkelijk leesbaar energierapport op met verschillende pakketten en wat dit betekent voor de maandelijkse lasten voor jou en voor de VvE.

Ben jij benieuwd naar welke documenten nodig zijn? Of heb jij interesse in een energierapport? Ga naar Duurzame Stad of neem contact op. Wij helpen jou naar een energiezuinige, duurzame woning!

Ben jij benieuwd naar welke documenten nodig zijn? Of heb jij interesse in een energierapport? Kijk op Duurzame Stad Den Haag. Wij helpen jou naar een energiezuinige, duurzame woning!