PA15

Woningvideo

Specificaties

Status
Vrij
Oppervlakte

105 m2

Prijs

€ 330.000 v.o.n.

Inclusief*

ca. 25 m2 entresol

* mogelijke extra ruimte zelf te maken

Omschrijving

Op de hoek van het monumentale pand ligt PA15, een lange kluswoning waarvan je een woning van totaal ca 105 m2 kunt realiseren. Door de originele spanten heb je straks een unieke uitstraling in jouw woning. Je kunt in deze woning extra woonruimte creëren door een entresol te plaatsen. Deze leefruimte (25 m2) is onderdeel van de totale 105 m2.

De entree van jouw woning in Post Apeldoorn zit in de gang. Het trappenhuis en de gangen knappen wij op. Ook plaatsen we de voordeuren. Vanuit je woning kijk je uit op de gezellige en levendige (straat van het) Markplein en kijk je zelfs over de bebouwing heen.

De technische installaties sluit je aan via de benodigde leidingen en kanalen die wij al voor je hebben aangelegd. Je hebt geen gasafsluiting in de woning, dus voor verwarming en warm water zal je een ventilatiewarmtepomp moeten aanschaffen.

Je krijgt de woning opgeleverd met een door de VvE herstelde gevel en kozijnen. Op het dak heb je zelfs een eigen zonnekavel waar je eventueel zonnepanelen op kunt plaatsen. Ook zijn alle ramen in de buitengevel van het pand vervangen. Jij kunt je dus volledig richten op het afbouwen van jouw woning!

Een optie nemen

Wil jij een optie nemen op één van de kluswoningen? Schrijf je dan in en geef je voorkeur door!