PA10

Woningvideo

Specificaties

Status

Vrij

Oppervlakte

82 m2

Prijs

€ 294.000 v.o.n.

Inclusief*
-

* mogelijke extra ruimte zelf te maken

Omschrijving

Op de tweede verdieping van het monumentale pand ligt kluswoning PA10. Een unieke kluswoning van ca. 82 m2 waarvan jij een bijzonder appartement kunt maken. De unieke ramen en originele spanten in de hoge ruimte maken van deze woning echt een pareltje!

De entree van jouw woning in Post Apeldoorn zit direct naast het mooie trappenhuis. Het trappenhuis en de gangen knappen wij op. Ook plaatsen we de voordeuren. Vanuit je woning kijk je uit op de Kerklaan en Deventerstraat.

De technische installaties sluit je aan via de benodigde leidingen en kanalen die wij al voor je hebben aangelegd. Je hebt geen gasafsluiting in de woning, dus voor verwarming en warm water zal je een ventilatiewarmtepomp moeten aanschaffen.

Je krijgt de woning opgeleverd met een door de VvE herstelde gevel en kozijnen. Op het dak heb je zelfs een eigen zonnekavel waar je eventueel zonnepanelen op kunt plaatsen. Ook zijn alle ramen in de buitengevel van het pand vervangen. Jij kunt je dus volledig richten op het afbouwen van jouw woning!

Een optie nemen

Wil jij een optie nemen op één van de kluswoningen? Schrijf je dan in en geef je voorkeur door!