Zelfbouw in het oude Postkantoor

Wonen in een monumentaal postkantoor in hartje centrum Apeldoorn. Dat klinkt geweldig! En dat is het ook. Bouw zelf jouw energiezuinige appartement in dit historische monument. En geniet van de gezellige binnenstad van Apeldoorn. Een stad in het groen, met de Veluwe en stadsparken om de hoek voor ontspanning of sportiviteit. Een unieke kans om te wonen zoals jij dat wilt. En wij helpen je op weg!

Je bepaalt zelf de indeling van je woning: ga je voor een open en ruime loftwoning of heb je liever wat meer kamers? Door met behulp van vrienden en familie zelf veel af te bouwen, hou je regie op de (afbouw)kosten. Wij hebben alvast een schatting van deze afbouwkosten gemaakt op basis van de voorbeeldindelingen. Zo heb jij een goed beeld van jouw mogelijkheden in het postkantoor. 

De woningen zijn gasloos, dus plaats je een (ventilatie)warmtepomp die zorgt voor verwarming, warm water en verse lucht in huis. Ook heeft iedere woning plek op het dak voor zonnepanelen. En mede door de goede isolatie heeft het monumentale gebouw uit 1908 straks een A++ energielabel. 

Heb je interesse? Schrijf je dan in. Onze koperscoach neemt contact met je op om te bespreken of je een optie wilt nemen op één van de woningen. Met deze reservering op de woning heb je zes weken de tijd om je wensen, mogelijkheden en (financiële) haalbaarheid te onderzoeken.

  • PA11 Huidige staat

  • PA11 Mogelijk resultaat

  • PA14 Huidige staat

  • PA14 Mogelijk resultaat

  • PA15 Huidige staat

  • PA15 Mogelijk resultaat

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Heleen Wolst.
Heleen helpt je graag verder als je specifieke vragen hebt over de mogelijkheden van de klushuizen.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Nieuwsbrief Postkantoor Apeldoorn

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.