De achterweg, Schiedam

Start inschrijving 2022

In het historisch centrum van Schiedam, in de schaduw van het Stedelijk Museum, komen 7 zelfbouwkavels vrij aan de Lange Achterweg.  

Schiedam is een stad met een rijke historie op het gebied van visserij, scheepsbouw en jenever. En heeft een prachtige oude binnenstad en een rauw randje. Het ligt tegen Rotterdam aan en op loopfietsafstand van Delft. Meer weten over Schiedam?  

De medewerkers van het Stedelijk Museum hebben hun persoonlijke tips verwerkt in een getekende kaart van de stad.    

Dit project wordt zorgvuldig ingepast in de bestaande binnenstad. Daarom ontwerp en bouw doe je niet alleen, maar samen met je toekomstige buren. Zo passen alle woningen goed bij elkaar en in de omgeving en wordt er in één keer gebouwd. Bovendien is samenwerken goedkoperSamen maken jullie beslissingen over het bouwproces. De ambitie is hierbij om energie neutrale woningen van hout te realiseren. Binnen bepaal je natuurlijk helemaal zelf hoe jouw droomhuis eruit komt te zien!  

  • 4 gezinswoningen van ca. 140 m2 
  • 3 appartementen van ca. 80-140 m2 
  • Gezamenlijk binnenplein 
  • Energie neutrale woningen van hout 

Planning

Najaar 2022
informatiebijeenkomst
2023
Start verkoop
2024
Start realisatie

Adres: Lange achterweg, 3111 HC Schiedam

Aanmelden Nieuwsbrief De achterweg

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.

Steenvlinder

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2022 Copyright | PrivacyverklaringDisclaimer