Erasmusstraat, Rotterdam

Juni 2021 start inschrijven nieuwbouw

In de Erasmusstraat in Rotterdam ligt, tussen de bestaande bouw, een perceel waarop een klein appartementenblok met zes woningen gebouwd wordt. Het gaat om drie beneden- en drie bovenwoningen. De woningen worden door zes huishoudens in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. Er komen zes woningen van minimaal 85 m2. In totaal wordt circa 750 mgerealiseerd, de exacte verdeling per woning is nader in te vullen. De voorkeur gaat in dit project uit naar houtbouw.

Locatie 
Het perceel ligt in de wijk het Oude Noorden en om de hoek van het gezellige Noordplein waar elke zaterdag de Rotterdamse Oogst markt plaatsvindt. Het is een unieke kans en plek voor zelfbouw. De wijk is in de afgelopen tijd flink opgeknapt en is daardoor een aantrekkelijke woonplek geworden.

 

Planning

Juni 2021
De inschrijving voor de nieuwbouw aan de Erasmusstraat (CPO) start in juni 2021.

Adres: Erasmusstraat 4-8, Rotterdam

Aanmelden Nieuwsbrief Erasmusstraat

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.

Oosteinde 237
2271 EG Voorburg

070 444 98 94
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring