Baden Powell, Haarlem

Lopend project

We zien hier een leeg grasveld, maar straks staan hier ca. 25 woningen die door de toekomstige bewoners zélf worden gebouwd en ontwikkeld. Is dit avontuur iets voor jou?

Op de locatie aan de Baden-Powellstraat in Haarlem is plaats voor ongeveer 25 koopwoningen. De woningen zullen worden ontwikkeld via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Op die manier hebben de toekomstige bewoners zelf de regie over hun woonplek. Zo krijg je trotse bewoners en een stralende wijk.

Het collectief gaat gezamenlijk het ontwerpplan uitzetten. Hierbij krijgen zij hulp van adviseurs , zoals een architect, een kostendeskundige, een constructeur en een duurzaamheidexpert. Bovendien zorgt Steenvlinder als procesbeleider voor een soepel proces.

De locatie

Het kavel bevindt zich aan de Baden-Powellstraat in de wijk Meerwijk, nabij het recreatiegebied Poelbroek en dichtbij het winkelcentrum van Schalkwijk dat volop in ontwikkeling is. Het is een rustige en kindvriendelijke omgeving, maar ook het bruisende stadsleven is dichtbij. Met een kwartier fietsen ben je in het stadscentrum van Haarlem en met de auto in een half uur in het centrum van Amsterdam.

Eengezinswoningen

De toekomstige bewoners kunnen zelf hun plattegrond ontwerpen en indelen. Denk aan eengezinswoningen die in de basis rond de 120 tot 160m2 groot worden, met ieder een eigen tuintje. Als collectief kan er worden gekozen voor een gezamenlijk thema. Willen jullie een gezamenlijke tuin of bijzondere duurzaamheid eisen? Dan kan dat in dit project: de groep beslist zelf.

Interesse?

Op dit moment wordt het project voorbereid. Binnenkort kunt u het kavelpaspoort online vinden. Daarin wordt uitgelegd wat de randvoorwaarden zijn voor de te ontwikkelen woningen en wat de financieringseis is die wordt gesteld bij deelname aan het project.

We verwachten in deze zomer van 2021 te starten met de inschrijving, daarna volgt een loting. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogt te zijn!

Planning

Begin 2022
Start inschrijving
Begin 2022
Start ontwikkeling van het plan
2023
Start bouw

Aanmelden Nieuwsbrief Baden Powell

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.

Steenvlinder

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring