Een zalig & zacht 2022...

23 december 2021

Het jaar van nieuwe kansen, volop genieten van de kleine dingen en hopelijk wat zachter zijn voor elkaar.

Hoewel we samen nu de schouders onder (hopelijk) de laatste spartelingen van het virus moeten zetten, voelen we het allemaal... er staat zoveel moois te gebeuren in 2022. In de wereld. Misschien voor jou privé. Op de huizenmarkt. Er komt verandering... nieuwe initiatieven, nieuwe inzichten. We schudden het ‘oude’ van ons af en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.

Een toekomst waarin we zacht zijn voor elkaar: voor je huis, voor je buren, voor de stad. Waarin iedereen zijn steentje bijdraagt, klein óf groot.

Uiteraard beginnen ook de diepzinnige terugblikken op 2021. Voor Steenvlinder overheerst een heel goed gevoel. We zijn gegroeid en bekender geworden. We zijn meer één organisatie, met één gevoel, waarbij het DNA van Urbannerdam en Steenvlinder is samengevloeid tot een geheel.

We zijn professioneler geworden en hebben diverse, nieuwe, leuke collega’s mogen verwelkomen. We zijn een organisatie met normen en waarden, en met mooie maatschappelijke doelstellingen die worden gewaardeerd in de media en buiten ons bedrijf. Daar zijn we trots op.

Jij bent deze kerst misschien wel aan het klussen, kerst aan het vieren in je zelfgebouwde woning. Misschien moet je nog beginnen of droom je er nog even van. Misschien hebben we afgelopen jaar samengewerkt of gaan we volgend jaar samen aan de slag.

Hoe dan ook, je bent hierdoor onderdeel van Steenvlinder en draagt zo een steentje bij aan het verzachten van de woningmarkt.

Dankjewel. We wensen je een zalige Kerst en een mooi Nieuwjaar.

 

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang de laatste projectinformatie, nieuws en laat je inspireren!