#GEBIEDSONTWIKKELING   #TRANSFORMATIE   #LEEGSTAND   #GEMEENTE

Samen duurzaam ontwikkelen

Ons zelfbouwproject De Nijverheid in Leiden werd genomineerd voor de SKG Award 2021, als duurzame gebiedsontwikkeling. In onze inzending vertellen we over waarom duurzaamheid voor ons een belangrijk thema is in De Nijverheid Leiden. Een integrale ontwikkeling van grond, gebouwen, maar vooral van een gebied, met bewoners die zelf verder bouwen. Aan hun duurzame woning en een leefbare groene buurt. Het lijkt vanzelfsprekend, maar het vraagt durf en doorzettingsvermogen. Van iedereen.  

#PARTICIPATIE   #GEBIEDSONTWIKKELING    #GEMEENTE

Plannen maken samen met bewoners en gemeente

Samen met de gemeente Leiden, de ontwikkelaars BPD en Meyer Bergman én het bewonersinitiatief Nieuw Leids Bolwerk onderzoeken we de haalbaarheid van de gebiedsontwikkeling Energiepark en omgeving in hartje Leiden. Eerder dit jaar presenteerden we de uitkomst van de participatie aan de stad en gemeente. Samen maken we onze buurt!

#leegstand #transformatie #kluswoningen

Niet slopen, maar transformeren

In het Rijswijkse havenkwartier is ons project De Metamorfose een schoolvoorbeeld van een snelle transformatie van een leegstaand kantoorgebouw. Dit schalen we graag op als een oplossing voor het huidige woningentekort. Het kan snel, het is schaalbaar en daarnaast is hergebruik en respect voor bestaande bouw per definitie duurzamer dan sloop.

Samenwerken?

Meer weten over alle zakelijke mogelijkheden? Neem contact op met:

Swati Sen Gupta
06 150 92 319

Marnix Norder
06 117 22 639

Financieren

Investeer in trotse bewoners en stralende buurten. Maak zelfbouw en kluswoningen mogelijk op meer plekken in Nederland en voor iedereen. We hebben meerdere (particuliere) financieringsmogelijkheden. 

Vastgoed ontwikkelen

Slim gebruik van grond voor zelfbouw is een kans voor iedere stad. We kopen grond of panden risicodragend aan of investeren mee in gebiedsontwikkelingen. Samen geven we mensen de ruimte om zelf te beslissen hoe ze wonen.

Maatschapelijk ontwikkelen

Steenvlinder INC, helpt mensen met een afstand tot de woningmarkt aan een eigen huis. Zij klussen, huren en kopen hun woning in stappen. Dat vraagt arbeid en tijd. Tijd die ze binnen enkele jaren kunnen verzilveren met het kopen van hun eigen huis.

Ontdek de mogelijkheden van samenwerken

Zowel voor particulieren, vastgoed- eigenaren en financierders ziet Steenvlinder kansen om samen te werken aan fantastische woonproducten. We bieden marktconforme prijzen, hebben de kennis om een nieuwe bestemming te realiseren én ervaring met omgevingsmanagement. 

Oosteinde 237
2271 EG Voorburg

070 444 98 94
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring