#GEBIEDSONTWIKKELING   #TRANSFORMATIE   #LEEGSTAND   #GEMEENTE

Samen duurzaam ontwikkelen

We begonnen het jaar 2021 goed. Ons zelfbouwproject De Nijverheid in Leiden werd genomineerd voor de SKG Award 2021, als duurzame gebiedsontwikkeling. In onze inzending vertellen we over waarom duurzaamheid voor ons een belangrijk thema is in De Nijverheid Leiden. Een integrale ontwikkeling van grond, gebouwen, maar vooral van een gebied, met bewoners die zelf verder bouwen. Aan hun duurzame woning en een leefbare groene buurt. Het lijkt vanzelfsprekend, maar het vraagt durf en doorzettingsvermogen. Van iedereen.  

#PARTICIPATIE   #GEBIEDSONTWIKKELING    #GEMEENTE

Plannen maken samen met bewoners en gemeente

Samen met de gemeente Leiden, de ontwikkelaars BPD en Meyer Bergman én het bewonersinitiatief Nieuw Leids Bolwerk onderzoeken we de haalbaarheid van de gebiedsontwikkeling Energiepark en omgeving in hartje Leiden. Eerder dit jaar presenteerden we de uitkomst van de participatie aan de stad en gemeente. Samen maken we onze buurt!

#leegstand #transformatie #kluswoningen

Niet slopen, maar transformeren

In het Rijswijkse havenkwartier is ons project De Metamorfose een schoolvoorbeeld van een snelle transformatie van een leegstaand kantoorgebouw. Dit schalen we graag op als een oplossing voor het huidige woningentekort. Het kan snel, het is schaalbaar en daarnaast is hergebruik en respect voor bestaande bouw per definitie duurzamer dan sloop.

Samenwerken?

Meer weten over alle zakelijke mogelijkheden? Neem contact op met:

Swati Sen Gupta
06 150 92 319

Marnix Norder
06 117 22 639

Investeren

Investeer in trotse bewoners en stralende buurten. Maak zelfbouw mogelijk voor iedereen.

Samenwerken

Slim gebruik van grond voor zelfbouw is een kans voor iedere stad. Werk met ons samen om stralende buurten te ontwikkelen.

Aanbieden vastgoed/grond

Wij zijn continu op zoek naar grond of vrijkomend vastgoed om aan te kopen. Van oude gebouwen en grond buiten de randstad tot verdichte kavels in de binnenstad.

Particulier vermogen

Als particulier lonend en veilig investeren in een zelfbouw- of klushuisproject? Wij hebben interessante mogelijkheden van verschillende omvang.

Verduurzaming buurt

Denken aan het milieu is belangrijk voor nu en de volgende generatie. Duurzaamheid verdient het om gestimuleerd te worden. Laten we dit samen doen.

#HUURTEAM #Particulier #woningverbetering

Woningverbetering of huur advies

Steenvlinder is eigenaar van het adviesbureau Urbannerdam in Rotterdam. Urbannerdam is hét adviesbureau als het gaat om ontwikkelingen in de eigen of gezamenlijke woonomgeving. Met de adviezen van huur tot VvE zaken, geeft Urbannerdam de regie terug aan de bewoners om duurzamer en prettiger te wonen.

#DIVERSITEIT   #KLUSWONING   #INVESTEERDER

"Eerlijke kansen creëren om een eigen plek op te bouwen, is onbetaalbaar"

Door samen te werken met Steenvlinder INC help je mensen met een afstand tot de woningmarkt aan een eigen huis, terwijl je zelf rendement creëert vanuit een stabiel beleggingshuurproduct. Geef meer mensen een kans om mee te doen.

Ontdek de mogelijkheden van samenwerken

Zowel voor particulieren, vastgoed- eigenaren en investeerders ziet Steenvlinder kansen om samen te werken aan fantastische woonproducten. We bieden marktconforme prijzen, hebben de kennis om een nieuwe bestemming te realiseren én ervaring met omgevingsmanagement. Investeren in vastgoed als micro-ontwikkelaar? Ook dat is mogelijk.

Oosteinde 237
2271 EG Voorburg

070 444 98 94
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring