Steenvlinder zoekt Jong Talent

Ben je net afgestudeerd (of bijna?) en geloof je in zelfbouw als een woonoplossing die verdient om gestimuleerd te worden? Wil jij mensen in hun kracht zetten om hun droomwoning zelf te realiseren? Dan ben je bij Steenvlinder helemaal op je plek.

Doe mee aan het Start-up programma van Steenvlinder

In 2 jaar leer je alle aspecten van het bedrijf en het zelfbouwvak kennen. Een van de Teams wordt jouw thuisbasis. Je ondersteunt het Team in de volle breedte. Je maakt ook uitstapjes naar de andere Teams. Je doet research, draagt bij aan nieuwe concepten, houdt planningen bij, organiseert bijeenkomsten en events, redigeert stukken, doet de projectadministratie en de financiën etc. Kortom je ondersteunt van a tot z. Je ervaren collega’s leiden je op.

Het start-up programma
in het kort

Inwerken
maak kennis met het bedrijf en de projecten
Doen
assisteer je ervaren collega’s in de volle breedte
Ontmoeten
werk in verschillende Teams aan diverse vraagstukken
Leren
organiseer en doe mee aan kennissessies

Word onze nieuwe collega

Ben je nieuwsgierig, hou je van aanpakken, wil je veel leren, leg je makkelijk contacten? Dan word jij een van onze nieuwe collega’s.
Kies een Team en Stuur je CV met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij bieden:

  • Een programma van 2 jaar. Na 1 jaar evalueren we je ontwikkeling. Ben je ver genoeg, dan start het tweede jaar.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden in het bedrijf na 2 jaar.
  • Een dynamische en fijne werkplek met vakkundige en toegewijde collega’s.
  • Een organisatie in ontwikkeling waar jij jouw rol kan pakken en bij kan dragen aan een sterk merk.
  • Een passend startsalaris en een goede pensioenregeling.
  • Elke dag een heerlijke kantoorlunch, domibo’s, teamuitjes en een uitgebreide slinger-jungle op je verjaardag (in Corona-tijd hebben we veel online- en op afstand alternatieven).

Vereisten

Je hebt recent je opleiding minimaal HBO afgerond of je bent aan het afstuderen.
Afstudeerrichting passend bij de Teams:
Team Acquisitie: bouwkunde, planologie of sociale geografie met accent op ruimtelijke ordening, makerlaardij en/of vastgoed.
Team Projecten: bouwkunde met accent op het bouw - en ontwikkelproces.
Team realisatie: bouwkunde met accent op bouw, techniek en innovatie.
Team bedrijfsvoering: studie met accent in financiële en economische richting of organisatie&beleid.
Team Communicatie: studie communicatie, media of grafische vormgeving.
Team Wonen: bouwkunde, vastgoed & makelaardij met accent op onderhoud & verduurzaming.
Huurteam: 
studie rechten of een sociaal-juridsche opleiding.

Meer informatie?

Voor vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Monica Schoemaker 06 51 78 24 09, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze jonge talenten gingen je voor

Lute: Bouwkunde

Sinds vier maanden werk ik bij Steenvlinder als trainee in het acquisitie team. Ik ben net afgestudeerd bij Bouwkunde en kan die kennis hier meteen inzetten voor verkavelingen, stedenbouwkundige plannen en conceptontwikkeling. Ik ben totaal in het diepe gesprongen en leer ik iedere dag van mijn collega’s en teamcoach. Daarover gesproken: er werken hier allemaal leuke mensen die je graag ondersteunen en je de fijne kneepjes van het ontwikkelen willen leren!

Isabelle: Planologie

Na mijn master Planologie wist ik niet zeker welke kant ik op wilde, wel wist ik dat de woningmarkt mij altijd erg heeft geïnteresseerd. Als Jong Talent bij Steenvlinder is er veel ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt en leer je alle kanten van de vastgoedontwikkeling kennen, van het uitzoeken van leads voor mogelijke nieuwe projecten tot de uitvoering van woningen in ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast help je mensen hun droomwoning realiseren, dat is bijzonder. En het team is ook nog eens superleuk!

Steenvlinder ontwikkelt voor mensen die zelf de regie willen voeren over het ontwerpen en bouwen van hun woning. Wij realiseren zelfbouwkavels en casco-woningen voor particulieren. Onze kopers noemen wij zelfbouwers, of ze nu daadwerkelijk zelf bouwen of een bouwteam aansturen dat hun droomhuis realiseert. Wij zien elke keer weer dat onze zelfbouwers trots en bevlogen bezig zijn.

Bij Steenvlinder geloven we dat trotse bewoners de sleutel zijn tot een betere en gezonde samenleving. Trotse bewoners, stralende buurt
En we groeien! In onze aanpak en projecten. Dit past bij onze missie om iedereen betaalbaar te kunnen laten wonen. Bij deze groei hoort ook een sterke organisatie.

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer