Samen investereren in trotse bewoners

Zowel voor particulieren, investeerders en beleggers ziet Steenvlinder kansen om samen te werken aan fantastische rendabele zelfbouwontwikkelingen of bijvoobeeld stabiele beleggingshuurproducten via onze stichting Steenvlinder INC. 

We bieden marktconforme prijzen, pakken snel door, hebben de kennis om een nieuwe bestemming maatschappelijk en duurzaam te realiseren én ontwikkelen samen met onze partners, de buurt en toekomstige bewoners om tot het beste eindresultaat te komen. Voor de buurt, de stad en voor een betere samenleving. Voor ons geldt dat een trotse bewoner de sleutel is tot die betere samenleving. Daarom investeren wij in trotse bewoners. Doe jij mee? 

Maatschappelijk en marktconform ontwikkelen

Wij zijn continu op zoek naar grond of vrijkomend vastgoed om aan te kopen. Denk aan overtollige gemeenteloodsen, kerken, kantoren en scholen. Wij nemen het risico geheel over: wij kopen, geven bestemming en creëren draagvlak in de buurt. Op basis van een open begroting en de eisen van de verkopende organisatie, neemt Steenvlinder het project in ontwikkeling. Zodat jouw organisatie zich op andere zaken kan richten.

Kansen voor jouw particuliere vermogen

Heb je als particulier vermogen, dan is investeren in een zelfbouw- of klushuisproject van Steenvlinder een lonende en veilige investering. Bij Steenvlinder geen anoniem vastgoedfonds, maar een concrete locatie waar je zicht hebt op je duurzame investering. Je investeert in feite niet alleen in stenen maar net zo goed in mensen. Mogelijk ken je hen zelfs en investeer je in de woning van je (klein)kinderen. We laten graag iedereen meebouwen aan ons bedrijf die mensen in hun kracht willen zetten om zelf te bepalen hoe zij wonen. Dat verdient het om gestimuleerd te worden.

Uitstekend rendement voor investeerders

Als investeerder en belegger weet je dat bezieling en vertrouwen een groot deel van het succes bepalen. De oprichters van Steenvlinder, Hans Sparreboom en Marnix Norder, hebben een overzichtelijk, wendbaar bedrijf neergezet dat er vol voor gaat. Grote en kleine investeerders hebben hun weg naar Steenvlinder reeds gevonden. Combineer een uitstekend rendement met maatschappelijke meerwaarde. Maak eens kennis en laat je inspireren door onze visie én onze cijfers. We bieden een uitstekend rendement voor onze investeerders en verbinden ons als maatschappelijke ontwikkelaar aan ons eindproduct, maar vooral de eindgebruikers, onze zelfbouwers

Neem contact op om de inversterings
mogelijkheden te ontdekken.

Oosteinde 237
2271 EG Voorburg

070 444 98 94
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring