Onze Lieve Kerkzaal

Voorburg

Onze Lieve Vrouwe Kerk, Voorburg

Wonen in een kerk. Dat klinkt bijzonder en bijna ondenkbaar. Maar in Voorburg gaan we het doen. En dat niet alleen, hier krijg je de kans om in een Rijksmonument je eigen woning te ontwerpen en te bouwen.

De Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming kerk in het centrum van Voorburg is een waar pareltje! En wordt door ons getransformeerd tot kluswoningen. Een woning waar jij zelf al je creativiteit in kwijt kunt.

En vergeet de prachtige pastorie niet, die aan de kerk vast is gebouwd. Ook die wordt getransformeerd tot een aantal gevarieerde kluswoningen. 

Zie jij het wel zitten? Meld je aan voor de nieuwsbrief en dan houden wij je op de hoogte. 

Planning

  • Voorjaar 2022

    Voorlopig ontwerp

  • Voorjaar 2022

    Indiening vergunning

  • Najaar 2023

    Start verkoop

In de tussentijd!

Terwijl wij werken aan onze plannen voor de toekomst van de kerk zorgt  ANNA Vastgoed en Cultuur voor het tijdelijke beheer. Wil je iets organiseren in de kerk? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanmelden Nieuwsbrief
Onze Lieve, Voorburg

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.