Locatie

Onze Pastorie biedt liefhebbers van de jaren 30 stijl en aandacht voor detail de mogelijkheid om hun hart op te halen. De centrale hal schittert met prachtig tegelwerk en een authentieke houten trap, terwijl erkers aan de voorzijde en glas-in-lood ramen rondom de woning bijdragen aan de charme.

Voorzieningen

De Onze lieve vrouwe kerk staat aan de rand van het Huygenskwartier. Er zijn veel redenen waarom mensen Voorburg als een leuke plek om te wonen beschouwen. De Pastorie staat in een rustige woonwijk met veel groen, dichtbij het historisch centrum met prachtige monumenten, en een goede verbinding met Den Haag en andere delen van de Randstad. Ook zijn er veel recreatieve voorzieningen, zoals parken en sportfaciliteiten. Bovendien biedt Voorburg een goede balans tussen stads- en landelijk leven en is er een divers aanbod aan winkels, eetgelegenheden en culturele activiteiten. 

Onze Lieve Pastorie ligt aan de rand van de kern in een gezellige woonwijk met een basisschool en op loopafstand van diverse winkels en het centraal station.

Locatie

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer