Onze Lieve Pastorie, Voorburg

Wanneer je vóór de Onze lieve vrouwe kerk staat wordt je oog getrokken naar de geweldige façade van de kerk met het grote glas in lood venster boven de voordeur. Als je je blik naar rechts laat gaan komt de pastorie in beeld. De pastorie heeft jaren dienst gedaan als pastoorswoning.

Nu krijg jij de kans om hier te gaan wonen. Kies je voor het ruime appartement gelijkvloers op de begane grond of liever één van de twee studio’s op de eerste verdieping? Op de 2e verdieping maken we door middel van een grote dakkapel nog een licht en ruim appartement.

Geen kant-en-klare instapwoning maar zelf bepalen hoe je woont. Je hebt zelf de regie over het ontwerp en de realisatie en dus ook de kosten. In het eerste kwartaal van 2023 gaan we in verkoop met deze vier appartementen, meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk alvast de mogelijkheden bij ons aanbod, binnenkort komen ook de prijzen online. 

Planning

  • 30 maart 2023

    Aanbod online

  • 1 april 2023

    Open huis

  • Najaar 2023

    Start klusrijp maken

In de tussentijd!

Terwijl wij werken aan onze plannen voor de toekomst van de kerk en pastorie zorgt  ANNA Vastgoed en Cultuur voor het tijdelijke beheer. zoek je een fijne werkplek of wil je iets organiseren in de kerk? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanmelden Nieuwsbrief
Onze Lieve, Voorburg

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.