Thomaskerk, Zeist

Bethelkerk, Den Haag

Start verkoop mei 2021

Bijzonder wonen in een voormalige kerk.

Dit voormalige kerkgebouw aan de Mozartlaan in Den Haag krijgt een tweede leven als woongebouw met buurtfunctie. Het plan met 12 appartementen en een wijkcentrum bevindt zich in de groene Componistenbuurt in de buurt van Kijkduin, dichtbij het strand én de Randstadrail. Eind 2022 wordt het plan opgeleverd.

De toekomstige bewoners van dit bijzondere complex worden lid van stichting De Symfonie. Als wooncollectief zullen zij zorg dragen voor het gebouw, de tuin, en een goede buur zijn voor elkaar. Ieder heeft een eigen woning en voordeur en in de voormalige kerk is ruimte voor gezamenlijke activiteiten.

De koopwoningen variëren in grootte van 67 -115 m2 met elk een eigen buitenruimte. Twee bijzondere kerklofts met glas in lood ramen en tien nieuwbouwwoningen in een volume dat aansluit op de voormalige kerk.  De prijzen van de woningen zijn marktconform. 

Interesse?
Stichting De Symfonie is op zoek naar kopers! Gezinnen, singles en stellen van verschillende leeftijden. Je kunt je nu inschrijven voor een van de woningen.  

Planning

Mei 2021
Start verkoop
Najaar 2021
Start bouw
December 2021
Start verkoop

Adres: Mozartlaan 85, 2555 JD Den Haag

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand project informatie, tips en nieuws.

Steenvlinder

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | PrivacyverklaringDisclaimer